Ingrediente
BLAT
- 6 oua
- 6 linguri zahar
- 100 ml ulei
- 2 linguri cacao
- 4 linguri faina
- 1 praf de copt
CREMA
- 200 g unt
- 150 g zahar
- 500 g branza de vaci
- esenta de vanilie
GLAZURA
- 850 ml suc fanta
- 5 linguri zahar
- 2 plicuri budinca de vanilie
Mod de preparare
BLATUL-mixam ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul,adaugam treptat uleiul iar la final faina amestecata cu praful de copt si cacaua,amestecam si turnam compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt
dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea.
CREMA-mixam untul la temperatura camerei cu zaharul pana se topeste,adaugam branza si esenta si omogenizam
crema o adaugam peste blatul racit bine.
GLAZURA-le pregatim conform instructiunilor pe plic,in loc de lapte folosim suc
lasam sa se raceasca putin dupa care o adaugam cu lingura peste branza
dam la frigider minim 3 ore
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Fanta (2)" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (16)
|