Ingrediente
- Blatul
- 6 oua
- 6 linguri de zahar
- 6 lg faina
- un plic praf de copt
- 1 zahar vanilat
- Crema de branza
- 500 gr branza de vaci
- un pachet de unt
- 200 gr zahar pudra
- Budinca fanta
- 800 ml fanta de portocale ( sau de care doriti0
- 2 budinci de vanilie ( sau de care doriti )
- 4 linguri de zahar
Mod de preparare
Se separa ouale.
Se bat albusurile spuma cu un praf de sare, se adauga treptat gabenusurile si zaharul .
Adaugam faina in ploaie si praful de copt .
Se da la cuptor 25 minute .
Crema de branza
Se freaca untul cu zaharul si apoi se adauga branza .
Budinca
Se amesteca budinca cu zaharul si se pune fanta treptat .
Se pune pe foc pana se ingroasa .
Peste blatul racit punem crema de banza si budinca .
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Fanta" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (20)
|