Prajitura in doua culori cu fulgi de ciocolata alba si neagra

Postat de madab in Dulciuri
9 Iul 2015 | 3771 vizualizari
Prajitura in doua culori cu fulgi de ciocolata alba si neagra

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 linguri faina
  • 1 lingurita cacao
  • Jumatate esenta de vanilie
  • 1 zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri zahar
  • fulgi ciocolata alba
  • fulgi ciocolata neagra amaruie (80%)

Mod de preparare

Se separa albusurile de galbenusuri.

Albusurile se bat spuma cu zaharul, esenta de vanilie si zaharul vanilat. 

Se adauga galbenusurile  cand albusurile sunt batute foarte bine. 

Se amesteca praf de copt cu faina  si se adauga in ploaie peste  compozitia obtinuta si se amesteca usor de sus in jos.

Se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu faina.

Din compozitia obtinuta  se pastreaza  putin intr-un bol  iar restul se amesteca cu cacao.

Se toarna in tava compozitia cu cacao  si peste se pune cealalta compozitie .

Se amesteca putin cu o scobitoare  si se pun si fulgii de ciocolata. 

Se da la cuptorul preincalzit la 180 grade pana trece testul cu scobitoarea. 

Cand este gata, se tapeteaza cu zahar pudra.

Se poate servi si calda dar si rece.

Pofta buna! ! ! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura in doua culori cu fulgi de ciocolata alba si neagra" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Baigli - Cozonac unguresc cu nuca si mac

Postat de Corina33

Baigli - Cozonac unguresc cu nuca si mac

Se amesteca faina cu un praf de sare, zaharul vanilat si cu drojdia, apoi se face o adancitura in mijloc unde se pun ouale si galbenusurile. In laptele caldut se dizolva zaharul si untul, apoi se...

Citeste continuarea

Coronita cu ciocolata, stafide si scortisoara

Postat de Ela68

Coronita cu ciocolata, stafide si scortisoara

1.  Mai intai cernem faina de 2-3 ori pentru a fi bine afanata. 2. Laptele impreuna cu zaharul si semintele de la pastaia de vanilie le punem la fiert pana ce zaharul se topeste. 3. ...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.07.2015, 22:50
Vreau si eu o bucatica!
la 09.07.2015, 23:09
la 09.07.2015, 23:17
Rapidă și bună!
la 09.07.2015, 23:18
buna buna
la 09.07.2015, 23:33
Ce buna trebuie sa fie!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking