Ingrediente
- 100 g biscuiti
- 400 ml frisca
- 3 nectarine
- 100 g zahar pudra
- 100 g iaurt
- 1 plic gelatina
- 100 g ciocolata
- alune
Mod de preparare
o tava de chec se tapeteaza cu folie alimentara,se aseaza biscuitii inmuiati in lapte
frisca se bate bine
nectarinele se taie cuburi
gelatina se hidrateaza cu 3 linguri de apa si se dizolva pe baie de abur
iaurtul se amesteca cu zaharul,nectarinele,frisca si gelatina si se toarna peste biscuiti
se da la rece 3 ore sau peste noapte
a 2-a zi se rastoarna tava dintr-o singura miscare,se ia folia alimentara
se topeste ciocolata cu 3 linguri de frisca si se toarna peste prajitura
se adauga alune si se razuieste ciocolata
se da din nou la rece 15 min dupa care se poate servi
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura la rece" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (14)
|