Prajitura lapte de pasare cu capsuni

Postat de Anastasia in Prajituri
9 Iun 2011 | 10116 vizualizari

Reteta industriala a cremei lapte de pasare, daca aveti norocul sa gasiti agar-agar in marchet este un praf extras din alge marine care au proprietati de gelifiere si nu au nici un miros sau gust care ar influienta gustul desertului cum o face gelatina obisnuita :( Na incep cu reteta, in caz ca nu gasiti agar-agar puteti prepara laptele de pasare simplu cu gelatina din pacate nu are acelasi gust care te incanta, puteti sa nu credeti, dar maraiam de placere cand am gustat ce a rezultat :))

Inapoi la reteta

Comentarii (48)

la 09.06.2011, 09:37
Spectaculos!!
la 09.06.2011, 09:39
Ce super e clipul. Ce explicit. Fain!
la 09.06.2011, 09:42
Minunat!
la 09.06.2011, 09:43
superb!!!
la 09.06.2011, 09:44
la 09.06.2011, 09:55
excelent
la 09.06.2011, 10:13
superb
la 09.06.2011, 10:19
no comment
la 09.06.2011, 10:19
tare buna
la 09.06.2011, 10:22
multumesc
la 09.06.2011, 10:43
ceva de vis
la 09.06.2011, 11:14
ca de obicei specaculos!!!!!!ce este agarul?
la 09.06.2011, 11:39
Perfecta.....am favut-o mai inainte pe un forum..ce am mai admirat-o!
la 09.06.2011, 12:18
Minunata reteta!
la 09.06.2011, 12:31
cam migaloasa dar se vede ca e fina si buna ma servesc de la tine pana ce voi face eu dar sa ma hotarasc mai intai

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking