Prajitura lapte de pasare cu capsuni

Postat de Anastasia in Prajituri
9 Iun 2011 | 11261 vizualizari

Reteta industriala a cremei lapte de pasare, daca aveti norocul sa gasiti agar-agar in marchet este un praf extras din alge marine care au proprietati de gelifiere si nu au nici un miros sau gust care ar influienta gustul desertului cum o face gelatina obisnuita :( Na incep cu reteta, in caz ca nu gasiti agar-agar puteti prepara laptele de pasare simplu cu gelatina din pacate nu are acelasi gust care te incanta, puteti sa nu credeti, dar maraiam de placere cand am gustat ce a rezultat :))

Inapoi la reteta

Comentarii (48)

la 09.06.2011, 12:43
Superba
la 09.06.2011, 12:48
excelenta frumoasa prezentare
la 09.06.2011, 14:28
la 09.06.2011, 14:58
excelent! Felicitari pentru tot ce faci!
la 09.06.2011, 16:13
Asteptam ceva bun de la tine felicitari
la 09.06.2011, 16:36
superb
la 09.06.2011, 17:32
Minunat! Prezentare de revista.
la 09.06.2011, 17:40
arata superb si prezentarea pe masura...
la 09.06.2011, 17:44
arata extraordinar.... si prajitura si prezentarea....
la 09.06.2011, 18:03
nu pot decat sa te aplaud
la 09.06.2011, 19:05
ce bijuterie ai facut Anastasia
la 09.06.2011, 19:07

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
la 09.06.2011, 20:47
waw...arata demential
la 10.06.2011, 07:37
incredibil
la 10.06.2011, 13:34
Waw ! cat de bun si cat de bine poate arata

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking