Prajitura lapte de pasare cu capsuni

Postat de Anastasia in Prajituri
9 Iun 2011 | 11259 vizualizari

Reteta industriala a cremei lapte de pasare, daca aveti norocul sa gasiti agar-agar in marchet este un praf extras din alge marine care au proprietati de gelifiere si nu au nici un miros sau gust care ar influienta gustul desertului cum o face gelatina obisnuita :( Na incep cu reteta, in caz ca nu gasiti agar-agar puteti prepara laptele de pasare simplu cu gelatina din pacate nu are acelasi gust care te incanta, puteti sa nu credeti, dar maraiam de placere cand am gustat ce a rezultat :))

Inapoi la reteta

Comentarii (48)

la 10.06.2011, 15:24
Cand spui dulce de la Anastasia sti ca vei gasi ceva deosebit ! Felicitari Alte comentarii la tine pe blog !
la 10.06.2011, 16:26
Imi place tot ce faci tu
Super bun,imi place
la 11.06.2011, 11:03
Multumesc la toti pentru aprecieri pusikmea, agarul este un extract din alge marine cu proprietati de gelifiere, dar care este rezistent la temperaturi inalte si se descompune doar la fierbere, am scris la introducere
la 23.07.2011, 14:15
adevarat spectaculos!!!!!!!!!!!
la 14.08.2011, 21:27
Esti foarte talentata,bravo!
la 20.02.2012, 20:12
felicitari
la 22.02.2012, 14:05
la 22.02.2012, 19:06
Excelent !!!!!!!!!!!
la 18.03.2012, 08:38
super praji...iar de prezentare nu mai am ce zice....
la 09.04.2012, 10:26
la 15.04.2012, 23:32
super
la 10.05.2012, 09:48
super capsunile date in ciocolata!
la 21.05.2014, 10:18
Minunat arata
la 16.06.2014, 09:58
delicioasa prajitura
la 17.10.2014, 08:37

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking