Ingrediente
- Blat:
- 200 g margarina
- 1 ou
- 3/4 pahar zahar
- 2 lingurite cacao
- 1 lingurita bicarbonat de sodiu stins
- 1 lamaie (zeama si coaja)
- faina cat cuprinde ( eu am pus 300 g)
- Umplutura:
- 500 g branza de vaci proaspata
- 2 pliculete zahar vanilinat (sau o pastaie vanilie)
- 3/4 pahar zahar
- 3 oua
- 1 lingurita amidon
Mod de preparare
Blat: Se amesteca toate ingredientele (inclusiv bicarbonatul stins cu putina zeama de lamaie ) si se imparte aluatul in doua parti inegale (una mai mare care se pune in tava si alta mai mica , care se tine la congelator 15 minute (pentru a se putea rade).
Umplutura:Se amesteca toate ingredientele si se toarna peste aluatul din oala.
Se scoate aluatul de la congelator, se da pe razatoare si se pune peste compozitia din oala.
Se tine la cuptor 60 minute sau pana este gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura (pasca) cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (2)
|