Ingrediente
- 1 borcanel de iaurt(eu am folosit de 125 gr)
- 3 oua
- 3 borcanele de iaurt umplute cu zahar
- 3 borcanele de iaurt umplute cu faina
- 1 borcanel de iaurt cu ulei
- 1 praf de copt
- 2 piersici
- cirese(am pus la ochi)
Mod de preparare
Spalam fructele si le lasam sa scurga apa de pe ele.
Intre timp batem ouale cu zaharul pana devin cremoase,apoi adaugam iaurtul,amestecam,dupa care punem faina treptat,praful de copt si la sfarsit adaugam uleiul.
Ungem si tapetam cu faina o tava,apoi punem compozitia obtinuta si acoperim toata suprafata cu cirese(fara samburi),pe care le impingem usor cu degetul in compozitie,iar deasupra punem felii de piersica.
Dam la cuptorul incins la 160° timp de 35-40 de minute.(pt siguranta faceti mereu testul cu scobitoarea)
Daca vi se pare ca se rumenbeste prea tare acoperiti tava cu folie de aluminiu.
Servim presarat cu zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura pufoasa cu iaurt,piersici si cirese" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (21)
|