Prajitura Raffaello

Postat de gaby_d in Prajituri
13 Dec 2009 | 18100 vizualizari

O prajiturica preluata de pe blogul Laurei Sava .Multumesc Laura!E delicioasa! Am modificat putin cantitatile. Am facut prajitura intr-o tava de 20/30cm. ... E incredibil de fina si de buna!(desi..stiu ca nu merit 5furculite..ca-i moale crema :d) Azi,mai mult pe langa frigider am dar tarcoaleļŠ))))

Inapoi la reteta

Comentarii (34)

la 13.12.2009, 18:39
vai ce bunatate ai facut aici
la 13.12.2009, 18:40
aaa... si in privinta furculitelor meriti ca e tare apetisanta...eu mor pe aici uitanduma la ea
la 13.12.2009, 18:44
esti darnica Lumi.multumesc.dar..ma repet...ar fi trebuit crema sa fie mai legata
la 13.12.2009, 18:44
bunut ,bunut mor de pofta . Ce marca de frisca ai folosit ca si eu am avut o problema cu o crema de genul asta pentru prajitura si nu am fost multumita de consistenta chiar daca a stat la frigider destul de mult am folosit hulala, si acus ca vin sabatorile si bucatele trebuie sa arate the best vreau sa exclud ce nu e ok , merci
la 13.12.2009, 18:46
Mi-a facut si mie cu ochiul prajitura asta. E asa apetisanta!
la 13.12.2009, 18:50
Brie,tot hulala am folosit..si..uite rezultatull.desi...nu inteleg...;in fond nu e altceva decat crema ganache,care mi-a iesit mereu cu hulala....eu altceva nici nu gasesc aici,de aceea consider gelatina o solutie mai buna.ca si gust,e minunata!!!
la 13.12.2009, 18:53
este Miha..ba mai mult!nu lipseste ciocolata!
la 13.12.2009, 19:01
la 13.12.2009, 19:10
Gaby, ciocolata alba odata topita nu se mai intareste, asa cum se inatreste cea amaruie, de exemplu. Ma gandesc ca ar trebui schimbate cumva proportiile, pusa mai putina frisca lichida sau "ajutata" cu putina gelatina.
la 13.12.2009, 19:18
da,miha,dar la torul aniversar(cand am implinit 7ani de tortura,am facut ganache si cu cioco alba si cu lapte si..au iesit bine ambele .stiu care e motivul;e incapatanata
la 13.12.2009, 19:25
vreau si eu o bucatica
la 13.12.2009, 19:46
cum arata prajitura asta ...oare chiar nu reuseste fara gelatina mie nu-mi prea place sa folosesc asa ceva?oare cu mai putina frisca si ajutata cu unt nu se intareste miha?
cred ca e bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
mor aici....si rafaello alea originale sunt asa bune de ....
la 13.12.2009, 19:54
merci gaby si miha pentru raspuns, probabil e vorba de proportia de ciocolata /frisca, mai incerc pentru ca nu as vrea sa folosesc gelatina, trec acum prin faza cu cat mai putine alimente procesate ,sunteti dragute
la 13.12.2009, 20:01
Rivka...eu am avut cioc vrac(mi-s fata economa)si vazand ca nu se topeste total,am mai pus-o un minut pe foc;cred ca asta a constituit greseala mea..sau..alta varianta...as pune 500gr cioco in 300ml frisca(apoi racite,puse la frigider si mixate) si restul as mixa-o separat,apoi le-as amesteca .....oare nu merge?
la 13.12.2009, 20:02
Adinuta,mai este putin,e si spornica,pe cuvant.am avut si musafiri care-au laudat-o,plus noi,azi si ieri si mai este o fasie.hai!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking