Prajitura Stup de albine

Postat de epurasha2bb in Dulciuri
11 Mar 2010 | 7381 vizualizari
Prajitura Stup de albine

Ingrediente

  • pt.pasta galbena:
  • 4 lg nuca de cocos,
  • 1plic zahar pudra,
  • 2 linguri de miere,
  • 1 picatura colorant alimentar galben,
  • 50 g unt/margarina;
  • -pt.decor albinute:
  • 2 tablete ciocolata neagra;
  • -pt.stup:
  • 1 punga batoane de napolitana cu capucino
  • 1 punga batoane de napolitana cu ciocolata,
  • 1 ceasca de cereale cu miere si alune Nestle,
  • 2 linguri miere,
  • 3 linguri de lapte
  • pt.floricele si frunzulite:
  • 2lg lapte praf,
  • 3 lg zahar pudra,
  • 1 lg miere
  • coloranti.

Mod de preparare

Facem un amestec de 4 lg nuca de cocos, 1plic zahar pudra, 2 linguri de miere, 1 picatura colorant alimentar galben si 50 g unt /margarian Rama.Apoi modelam mici gogoloaie ce vor fi albinutele.Topim la bain Marie 2 tablete de ciocolata neagra si apoi cu varful unei scobitori sau tepusa de frigarui trasam liniute pe corp si facem ochii si gurita.Le lasam la rece.Intre timp facem un alt amestec din batoane de napolitana cu capucino si altele cu ciocolata impreuna cu 2 linguri de miere, 3 linguri de lapte, fulgi de cereale cu miere si alune de la Nestle, totul se paseaza cu pasatorul apoi pasta obtinuta se amesteca usor fara pasator cu alti fulgi de cereale Nestle intregi.Formam un gogoloi conic ce va fi stupul.Apoi scoatem pasta galbena de zahar ramasa si facem rulouri lungi subtiri cu care vom inconjura stupul, lasand o usita in fata jos.Asezam albinutele in jurul stupului, fixand aripioare din fulgi e cereale pe spatele lor.Puteti face si mici floricele si frunzulite din 2lg lapte praf

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Stup de albine" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cornuri umplute cu gem si ciocolata

Postat de Constelatialeu

Cornuri umplute cu gem si ciocolata

Intr-un castronel punem cubul de drojdie cu putin zahar si sare,diluam cu 2 lingurite de lapte caldut si adaugam o lingurita de faina,lasam sa creasca maiaua.Intr-un castron mai mare punem...

Citeste continuarea

Spirale cu ciocolata

Postat de timea

Spirale cu ciocolata

Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.  Intr-o cana punem drojdia uscata, o lingurita de zahar si 2 lingurite de faina si le amestecam adaugand 100 ml de lapte caldut...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.03.2010, 20:34
minunat desert
la 11.03.2010, 20:34
ma inclin!! arata ... e ca de basm!! foarte frumos!!
la 11.03.2010, 20:40
eu sunt o mica albinuta pot veni si eu in stupul tau? sa-l mananc pe dinauntru!
la 11.03.2010, 21:02
grozav de bine arat ,bravo felicitari
la 11.03.2010, 22:03
Epuras, ai ramas copil copil;chiar ma interesa pasta galbena!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking