Ingrediente
- Blat:
- 1 lingura miere
- 30g margarina
- 1 ou
- 200g zahar
- 100ml lapte
- 200g faina
- 1 lingurita praf de copt
- Glazura:
- 200 g margarina
- 150g zahar
- 3 linguri cacao
- 1 esenta rom
- 50 ml apa
- 100g nuca de cocos
Mod de preparare
O lingura de miere, 30 g margarina se topesc la foc mic. Se freaca un ou cu 200g zahar. se pune 1 lingurita praf de copt, 1 pahar de 100ml lapte, 200g faina si apoi se adauga mierea si margarina topita I usor racita.
Compozitia obtinuta o punem in tava tapetata cu hartie de copt si o coacem pana devine aurie.
Blatul obtinut dupa ce s-a racit il taiem cubulete.
Intr-o craticioara fierbem pentru glazura: margarina, zahar, apa, esenta, cacao. Glazura va avea consistenta unui sirop putin mai gros. Cand s-a racit putin ( nu rece de tot ca se ingroasa prea mult) vom siropa cubuletele de chec in glazura apoi le vom tavalii prin nuca de cocos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Tavalita In Nuca De Cocos" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (9)
|