Pranzul HapiHap

Postat de codrutad in Pui
22 Oct 2010 | 4120 vizualizari
Pranzul HapiHap

Ingrediente

  • pentru piept de pui invelit in bacon:
  • 1 piept de pui
  • 4 felii bacon
  • masline
  • cascaval
  • ardei capia
  • sunca
  • sare,piper
  • pentru salata de cartofi:
  • 600 g cartofi
  • 1 ceapa rosie
  • dressing:
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura otet
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 50 ml apa
  • patrunjel
  • paine hapihap(prajita)

Mod de preparare

Piept de pui invelit in bacon:pieptul de pui se taie in doua parti.Fiecare parte se taie pe jumatate,dar nu pana la baza,sa formam un fel de buzunar.Se sareaza si se pipereaza,se pun deasupra masline taiate felii,fasii de ardei,de sunca si de cascaval.Se pliaza si se infasoara in 2 felii de bacon.La fel se procedeaza si cu cealalta bucata.Se aseaza in tava cu putin ulei se de da la cuptor pana se rumenesc.

Salata de cartofi:Cartofii se curata de coaja,se taie cubulete sau in jumatati si se pun la fiert in apa cu sare.

Intr-un castron se pune mustarul,otetul,uleiul,apa si se amesteca pana se formeaza o maioneza subtire.Se adauga ceapa rosie tocata fff marunt si patrunjelul tocat/uscat si se amesteca bine.

Cartofii se scurg de apa si se pun intr-un castron.Se condimenteaza si se adauga dressingul.Se amesteca cu grija pentru a nu se sfarama cartofii.

Pe un platou se aseaza salata de cartofi,se presara patrunjel,langa se aseaza 1 bucata de piept de pui taiata pe jumatate si paine prajita HapiHap

Daca ti-a placut reteta noastra "Pranzul HapiHap" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciuperci cu piept de pui si smantana

Postat de Ksenya

Ciuperci cu piept de pui si smantana

Ceapa se taie solzisori. Pieptul de pui se spala si se taie cuburi. Ciupercile se taie felii.  Intr-o oala incapatoare, se pun lingurile de ulei, cand s-a incins suficient, adaugam ceapa...

Citeste continuarea

Tocanita din pipote si inimi de pui

Postat de CameliaComan

Tocanita din pipote si inimi de pui

Pentru inceput trebuie sa despicam inimioarele si sa indepartam resturile de sange.Apoi spalam bine pipotele si inimioarele.Intr-o oala trebuie sa punem la fiert 1 litru de apa.Cand da in clocot...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.10.2010, 18:05
Felicitari pentru pranzul delicios!
la 22.10.2010, 18:30
imi place!!!! arata f biine si cred ca-i si ff bun
la 22.10.2010, 18:58
la 22.10.2010, 19:01
bunnnnn
la 22.10.2010, 20:17
iami iami, f. bun

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking