Praz umplut cu "Ceva fin"

Postat de amalia01 in Aperitive / Garnituri
14 Sep 2013 | 2993 vizualizari
Praz umplut cu "Ceva fin"

Eu sunt o mare amatoare de praz...ca doar nu degeaba am crescut in Oltenia!

Ingrediente

  • 1 fir de praz
  • cateva felii de muschi file
  • 1 cutie "ceva fin"crema de branza cu verdeata
  • cascaval Delaco

Mod de preparare

- firul de praz il speli si pastrezi tulpina

- tai tulpina in bucati de cca 5 cm

- desfaci cu grija prazul,formand tuburi

- iei feliile de muschi si le ungi cu crema de branza, adaugi un bastonas de cascaval si apoi le rulezi

- introduci cu atentie rulourile in tuburile de praz

Daca ti-a placut reteta noastra "Praz umplut cu "Ceva fin"" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitive Tartine cu somon afumat si spanac

Postat de Oana

Aperitive Tartine cu somon afumat si spanac

Pe feliile de somon afumat se pun frunze de spanac si se ruleaza strans. Se pun in folie de plastic si se pun la frigider 15 minute. Se amesteca uleiul de masline cu mierea si mustarul, sare si...

Citeste continuarea

Cosulete cu carne

Postat de Constelatialeu

Cosulete cu carne

Pregatim umplutura,ceapa taiata marunt,morcovul ras pe razatoarea mica si carnea tocata,toate le punem in tigaia cu ulei si le calin cca 15 min,pana isi schimba culoarea si se inmoaie.Transferam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.09.2013, 21:55
la 14.09.2013, 21:59
Eu nu m-iam nascut , nu am crescut in Oltenia s sunt innebunita dupa praz L-am descoperit acum 10 ani . Eram intr-un satuc oltenesc si asteptam autobuzul inspre o manastire , doua taranci duceau legaturi mari sub brat . Baiatul meu curios a cerut si de atunci ne place enorm prazul
la 14.09.2013, 22:02
si mie imi place prazul tare mult!
la 14.09.2013, 22:09
la 14.09.2013, 22:16

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking