Prepelite la gratar

Postat de stefania in Mancaruri cu carne
8 Aug 2010 | 11334 vizualizari
Prepelite la gratar

Simtindu-ma datoare fata de toti cei care au postat diverse si minunate retete de mancare de care m-am bucurat tot timpul pana acum, m-am gandit sa postez si eu cea mai simpla reteta de preparare a prepelitzelor. Astazi am preparat super rapid masa de pranz - aruncand pe jarul incins 5 cocosi vanjosi de prepelita. Si ca sa nu fie ei singuri pe un platou mult prea mare pentru 'gabaritul' lor de cca.10-15 cm lungime/fiecare si cca 150 grame am stropit cu un mujdei de usturoi cu rosii. O splendoare de mancare ! Simplu si deosebit de bun !

Ingrediente

  • 6 prepelite
  • 1/2 capatana usturoi
  • 2 rosii mari

Mod de preparare

Cele 6 prepelitze se pun pe gratarul incins pana se rumenesc (eventual se ard un pic pentru a obtine acel miros ce atrage invidia vecinilor !!!!!) 

Cele 2 rosii mari (fara piele) se dau pe razatoarea mica si se amesteca cu usturoiul pisat si sarat dupa gust.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prepelite la gratar" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

PLACINTA CU CARNE

Postat de nico_nico

PLACINTA CU CARNE

Pentru aluat se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat bun de intins foi.(se fac 2 foi).   Pentru umplutura se caleste ceapa taiata marunt apoi punem carnea de porc tocata si se...

Citeste continuarea

Rulouri din piept de pui cu carnati si castraveciori

Postat de caroline

Rulouri din piept de pui cu carnati si castraveciori

Feliile de piept de pui le spalam si le stergem bine de apa cu ajutorul unui servet de hartie.  Daca sunt prea groase le batem putin pentru a le subtia. Astfel se vor rula mai usor....

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.08.2010, 12:50
bine ai venit la noi, Stefania! La asa mancare, te intampinam cu furcile Super!
la 08.08.2010, 12:56
Bun venit!
la 08.08.2010, 13:04
Ce mancare delicioasa ! Bine ai venit!
la 08.08.2010, 13:06
stefania, bine ai venit in cea mai frumoasa comunitate. Nu uita sa arunci un ochi prin Camara bucatarasilor, poate-ti place ceva de acolo ... e suficient apoi sa stringi galbenii necesari si-ti va veni acasa
la 08.08.2010, 13:08
Ce debut gustos ! Se mareste familia bucatarasilor

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking