Pricomigdale

Postat de panacris in Dulciuri
5 Ian 2013 | 3631 vizualizari
Pricomigdale

In sfarsit am ajuns si la reteta nr. 500. Am vrut ceva special, dar usor. Sper sa va incante ideea!>:D

Ingrediente

  • albus de ou 10 bucati,
  • praf de migdale 200 g,
  • nuca macinata 200 g,
  • zahar pudra vanilinat 250 g,
  • esenta de migdale 1/2 fiola,
  • esenta de portocale 1/2 fiola,
  • ornamente de ciocolata,
  • fulgi de migdale.

Mod de preparare

Albusurile se bat energic cu un praf de sare, si zaharul pudra vanilinat, pana se obtine o masa cremoasa. Apoi se adauga migdalele, nuca macinata, aromele si se amesteca usor pana se inglobeaza toate ingredientele. Intr-o tava tapetata cu foaie de pergament se pun mici gramajoare din compozitia de mai sus, se orneaza dupa gust cu ciocolata sau fulgi de migdale. Se pun la copt in cuptorul preincins cca. 30 de minute la foc mic cu usa intredeschisa. Spor la treaba!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pricomigdale" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert priconuci a la Cleme

Postat de MotanLaOale

Desert priconuci a la Cleme

Albusurile se bat bine cu un praf de sare. Se adauga zaharul, zaharul vanilat si se mixeaza in continuare pana obtinem o bezea tare. Se adauga nuca macinata, faina, cacaua si se omogenizeaza...

Citeste continuarea

Fursecuri ''priconuci''

Postat de Constelatialeu

Fursecuri ''priconuci''

Scoatem albusurile d ela congelator si le lasam sa se dezghete, apoi le punem intr-un castron, adaugam un praf de sare si mixam bine pana obtinem o spuma tare. Adaugam zaharul, treptat, mixam bine...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.01.2013, 12:59
bun, bun
la 05.01.2013, 13:02
La cat mai multe retete!
la 05.01.2013, 13:10
excelent
la 05.01.2013, 13:14
Super, n-am facut niciodata. Am sa incerc si eu. Multumim pentru reteta
la 05.01.2013, 13:29
la cat ai multe retete

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking