Pui condimentat (India Style)

Postat de alinutza1983 in Pui
28 Dec 2011 | 3267 vizualizari
Pui condimentat (India Style)

daca sunteti adeptii mancarurilor picante...si daca va place mancarea indiana :)

Ingrediente

  • 1/2 punga condimente TikkaMasala;
  • 400 ml iaurt,
  • 2 bucati piept de pui taiate fasii

Mod de preparare

Am luat aceste condimente indiene acum ceva vreme..si evident ca aproape uitasem de ele..treaba e simpla: praful respectiv ( care are aceasta culoare frumoasa- portocalie, caramizie) se amesteca cu niste iaurt , apoi in mixul obtinut se dau la marinat bucatelele de pui.

Eu am ales sa faca niste frigarui din pieptul de pui astfel marinat, dar, la fel de bine merg trase si in tigaie fasiile de carne. O sa iasa un pui foarte picant, asa ca next time voi pune doar jumate din punga de condimente.

Merge de minune langa o portie de orez simplu si un sos raita( preparat la fel dintr-o punga de condimente, iaurt, ceapa maruntita, verdeata)/

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui condimentat (India Style)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Curry de pui

Postat de licurici_lra

Curry de pui

Pieptul de pui se spala, se usuca, se taie felii si se da cu sare si piper. Intr-o tigaie inalta, se pune uleiul impreuna cu praful de curry. Dupa 1 min, se adauga ceapa feliata subtire si...

Citeste continuarea

Snitel imperial

Postat de ianculubita

Snitel imperial

Pieptului dezosat, fara piele, taiat in jumatati pe latime ii facem buzunare la fiecare bucata. Le condimentam cu sare si piper si le lasam deoparte. Intr-un castron amestecam caisele taiate...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.12.2011, 13:48
ce fain le-ai rulat!!!
la 28.12.2011, 14:13
Super!Bine ca am ajuns devreme pana nu se termina
Sarbatori Fericite!
la 28.12.2011, 14:44
sarbatori fericte in continuare tuturor celor care isi petrec timpul pe aici prin " ograda" bucatarasilor!
la 28.12.2011, 14:53
wow,wow,wow,idei ingenioase
la 28.12.2011, 14:59

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking