Pui cu ardei gras

Postat de susu in Mancaruri cu carne
25 Ian 2014 | 13197 vizualizari
Pui cu ardei gras

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui orasenesc
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa alba
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 morcov
  • 1/2 telina
  • 1/2 pastarnac
  • patrunjel verde
  • oregano
  • cimbru
  • bulion
  • cateva boabe coriandru
  • piepr boabe
  • ienupar
  • 1 lgt curry
  • 1/2 lgt curcuma
  • 1 catel usturoi
  • vegeta
  • boia dulce

garnitura:

  • 1 cana de orez
  • 1 ceapa alba mica
  • 1 ceapa rosie mica
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei gras verde
  • 1/2 ardei gras galben
  • 1/2 ardei gras rosu
  • unt
  • ulei de masline
  • supa de pui
  • 1/2 lgt curry
  • 1/2 lgt tumeric
  • 1 praf de sumac
  • piper boabe
  • boia dulce

Mod de preparare

Calim ardeiul taiat cubulete, adaugam usturoiul zdrobit, ceapa taiata solzisori, morcovul si albitura taiate bastonase. Calim in contiunare si carnea, punem condimente si adaugam apa cat sa le acopere cu doua degete. Spre sfarsit adaugi bulionul, potrivesti de sare si dai la cuptor. Lasam sa scada, punem oregano, patrunjel, cimbru si inchidem focul.

Calim ardeiul taiat cubulete in putin unt si ulei de masline, adaugam ceapa tocata, morcovul, orezul, condimentele si stingem cu supa calda. Adaugam sare, amestecam si punem capacul. Miscam cratita din cand in cand pentru a nu mesteca cu lingura sa strivim bobul de orez. Adaugam supa de cate ori este nevoie si cand a fiert orezul adaugam patrunjel. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ardei gras" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Retete similare

Ciorba pe pui cu fasole fideluta si dovlecel

Postat de Constelatialeu

Ciorba pe pui cu fasole fideluta si dovlecel

Mai intai mi-am pregatit toate ingredientele, am fost in gradina si am luat ceapa verde, fasolea fideluta, dovleceii si mararul. Amestecul de morcov, pastarnac si ardei l-am pus in apa rece sa mai...

Citeste continuarea

Pui in cinci culori

Postat de Ksenya

Pui in cinci culori

Intr-un castron, carnea se amesteca cu sosurile mentionate, se adauga ghimbirul, se amesteca toate si se adauga amidonul, se amesteca inca odata si se lasa sa intrepatrunda aromele, 5 minute....

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

la 25.01.2014, 19:05
arata tare bine
la 25.01.2014, 19:18
la 25.01.2014, 19:52
la 25.01.2014, 20:57
Ce bun!
la 25.01.2014, 22:17
ce fain arata!!

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking