Ingrediente
- Ingrediente pui:
- 5 pulpe de pui dezosate (nu-mi mai amintesc gramajul)
- 5 felii de brânză Cheddar
- 15 felii de bacon
- Ingrediente sos:
- 2 linguri ulei
- usturoi
- sare, piper, chilli
- 1 linguriță muștar
- 3 linguri pastă de tomate
- 1 lingură sos de Soia
- Ingrediente cartofi:
- 5-6 cartofi
- leuștean, mărar, cimbru, sare, piper
- ulei
- semințe de susan
Mod de preparare
Amestecăm toate ingredientele de la sos. Pulpele de pui le scufundăm în sosul preparat. Așezăm 3 felii de bacon peste care punem o felie de brânză Cheddar, apoi bucata de carne și înfășurăm puiul cu feliile de bacon (dacă n-am explicat prea bine, vezi pozele de mai jos, ha!)
Ungem un vas termorezistent cu unt și presărăm pesmet. Așezăm puiul în tavă și ungem pe deasupra cu puțină pastă de roșii. Dăm tava la cuptor pentru aprox. 35-40 minute, la foc mediu.
Spălăm și curățăm cartofii de coajă. Îi tăiem bucăți și apoi îi amestecăm cu ulei, leuștean, mărar, cimbru, sare, piper și susan. Turnăm cartofii într-o tavă cu hârtie de copt și îi lăsăm la cuptor pentru aprox. 30 de minute.
Servim puiul și cartofii alături de o salată de varză cu morcovi!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu bacon si cartofi cu susan" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|