Pui cu naut a la italienne

Postat de Brindusa in Pui
9 Apr 2010 | 8528 vizualizari
Pui cu naut a la italienne

Am fost destul de surprinsa sa gasesc o reteta italiana care sa contina naut. Nu stiam ca si ei il folosesc. Si a fost chiar buna.

Ingrediente

  • 500 g pui, piept taiat cubulete
  • 200 g naut, pus la inmuiat peste noapte si fiert pana se inmoaie
  • 3 cepe medii
  • 1/2 ardei
  • 4-5 catei usturoi, dati pe razatoare
  • 300 ml suc de rosii
  • cate 1 lingurita: oregano, busuioc
  • sare, piper dupa gust
  • 3 linguri ulei de masline
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Freaca bucatile de carne cu putina sare si piper, apoi pune-le in uleiul foarte bine incins. Gateste la foc mare, intorcand carnea pe toate partile, pana ce capata culoare aramie. Adauga ceapa, ardeiul si mirodeniile si caleste-le usor (sa nu se arda ceapa).  Adauga usturoiul, nautul, sucul de rosii si lasa la foc mediu pana ce se formeaza sosul consistent. Verifica de sare/piper, adauga patrunjelul tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu naut a la italienne" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pulpe de pui la tigaie

Postat de momo121

Pulpe de pui la tigaie

Pulpele le curatam, spalam si le crestam, apoi le condimentam cu sare, piper, si boia dulce. Intr-o tigaie punem uleiul, iar cand s-a incins prajim pulpele pe ambele parti, dupa care...

Citeste continuarea

Cordon bleu (reteta video)

Postat de JamilaCuisine

Cordon bleu (reteta video)

Portionam pipetul de pui in fileuri si apoi pe batem cu ciocanul pentru snitele pentru a le subtia bine. Luam un file de pui si in mijlocul lui punem o felie de cascaval si o felie de prosciutto....

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.04.2010, 21:59
E super!
la 09.04.2010, 22:11
la favorite... o sa fac si eu
la 09.04.2010, 23:52
buna buna
la 10.04.2010, 10:04
la 10.04.2010, 18:39
excelenta !!!

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking