Pui cu naut a la italienne

Postat de Brindusa in Pui
9 Apr 2010 | 8520 vizualizari
Pui cu naut a la italienne

Am fost destul de surprinsa sa gasesc o reteta italiana care sa contina naut. Nu stiam ca si ei il folosesc. Si a fost chiar buna.

Ingrediente

  • 500 g pui, piept taiat cubulete
  • 200 g naut, pus la inmuiat peste noapte si fiert pana se inmoaie
  • 3 cepe medii
  • 1/2 ardei
  • 4-5 catei usturoi, dati pe razatoare
  • 300 ml suc de rosii
  • cate 1 lingurita: oregano, busuioc
  • sare, piper dupa gust
  • 3 linguri ulei de masline
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Freaca bucatile de carne cu putina sare si piper, apoi pune-le in uleiul foarte bine incins. Gateste la foc mare, intorcand carnea pe toate partile, pana ce capata culoare aramie. Adauga ceapa, ardeiul si mirodeniile si caleste-le usor (sa nu se arda ceapa).  Adauga usturoiul, nautul, sucul de rosii si lasa la foc mediu pana ce se formeaza sosul consistent. Verifica de sare/piper, adauga patrunjelul tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu naut a la italienne" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Piept de pui cu spanac in sos de smantana

Postat de mirela0911

Piept de pui cu spanac in sos de smantana

Se spala pieptul de pui, se sterge de surplusul de apa si se taie in felii potrivite. Se condimenteaza cu sare si piper. Intr- cratita se pune uleiul sa se incinga apoi se pun bucatile de carne...

Citeste continuarea

Rulada de pui cu cascaval si mozzarella, la cuptor

Postat de rocsi_1612

Rulada de pui cu cascaval si mozzarella, la cuptor

Spalam pieptul de pui, il stergem cu un servetel. Desfacem usor ambele bucati ca sa fie mai subtirele, le batem usor cu ciocanul de snitele, dar nu foarte tare, sa nu il rupem. Condimentam cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.04.2010, 21:59
E super!
la 09.04.2010, 22:11
la favorite... o sa fac si eu
la 09.04.2010, 23:52
buna buna
la 10.04.2010, 10:04
la 10.04.2010, 18:39
excelenta !!!

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking