Pui cu nuca de cocos

Postat de miha in Pui
3 Feb 2010 | 3208 vizualizari
Pui cu nuca de cocos

Ingrediente

  • 4 copanele
  • 1 ou
  • 50 g nuca de cocos
  • sare si piper alb

Mod de preparare

Copanelele le curatam de piele, le condimentam dupa gust cu sare si piper, dupa care le trecem prin oul batut.

Pe o farfurie intinsa punem nuca de cocos si tavalim fiecare copanel, acoperind foarte bine.

Punem intr-un vas termorezistent, uns cu putin ulei si dam la cuptor, la foc mediu, pana se rumenesc.

Se servesc cu garnitura preferata. Eu am facut un pilaf cu legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Frigarui de pui cu sos satay

Postat de ctlina

Frigarui de pui cu sos satay

Am pregătit  unt de arahide de casă. 125g alune nesarate, 2 lingurițe de miere. Se pun arahidele într-un blender echipat cu lama de oțel și se mixeaza până obtinem un...

Citeste continuarea

Tort festiv pentru Paste

Postat de Patricia_Iordache_79

Tort festiv pentru Paste

Pui gelatina la hidratat in 100 ml. apa. Amesteci apoi gelatina hidratata cu cele 2 linguri de zahar,  oul batut bine si pui pe foc mic, amestecand continuu, pana se dizolva zaharul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.02.2010, 18:35
trebuie sa fie interesanta combinatia.....imi place ...si imi place si aranjamentul....tii si cursuri? ca ma inscriu....
la 03.02.2010, 18:38
la 03.02.2010, 18:39
si zi tu la riv cand vine Z acasa...ii seresti mancarea asa pe farfuria aia kinky patrata si fata de masa rosie?
sau astea is pt noi pt poza numa?

mama mama, ce frumos!
la 03.02.2010, 19:02
Rivkaaaa ..arata intr-adevar, foarte bine, Miha!
la 03.02.2010, 19:13
Rivka, bineinteles ca asa il servesc. Am si un evantai cu care ii fac vant. Si din cand in cand ii aduc special si o maseuza profesionnista.

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking