Pui cu paste la cuptor

Postat de miha in Paste
15 Iul 2010 | 23911 vizualizari
Pui cu paste la cuptor

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 400 g paste mici
  • 2 catei usturoi
  • 1 cana suc de rosii
  • 1 rdei gras
  • porumb boabe
  • cateva buchetele brocolli
  • 100 g cascaval
  • sare si piper
  • oregano

Mod de preparare

Intr-un vas termorezistent bine uns cu unt punem un strat de paste, aproximativ jumatate din cantitate. Asezam deasupra bucatile de piept si condimentam dupa gust cu sare, piper si oregano.

Ardeiul il taiem fasii lungi si il punem deasupra carnii impreuna cu boabele de porumb si buchetelele de brocolli. Acoperim totul cu restul de paste. Turnam deasupra sucul de rosii si putina apa, daca mai este nevoie si dam la cuptor la foc mediu pana scade toata zeama. Cu cateva minute inainte de a fi gata se presara cascaval ras deasupra si se da din nou la cuptor, pana se rumeneste frumos deasupra.

Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu paste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Rețeta gustoasă de paste cu pui și hribi, gratinate la cuptor

Postat de Bucataras

Rețeta gustoasă de paste cu pui și hribi, gratinate la cuptor

Cum se prepară Rețeta gustoasă de paste cu pui și hribi, gratinate la cuptor: Preîncălzește cuptorul la 200°C. Fierbe al dente pastele în apă cu sare. Scurge-le...

Citeste continuarea

Paste cu carne de pui, la cuptor

Postat de oanapl

Paste cu carne de pui, la cuptor

Se spală pieptul de pui, se taie cubulețe și se sotează în puțin ulei. Eu am avut un piept de pui de țară și am adăugat apă și sare l-am lăsat să fiarbă bine.   Se pune...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.07.2010, 13:44
la 15.07.2010, 13:57
Mersi Madi!
la 15.07.2010, 14:20
nu poa' sa fie decat foarte bun!
la 15.07.2010, 14:26
la 15.07.2010, 15:14
ce-am mai citit eu pasta mici si ma gande-am ce combinatie o fi si aia pui si pasta mici una am vazut si alta am citit
lasand la o parte palavrageala imi place ce ai facut tu aici drept urmare pun furculitele

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking