Ingrediente
- 2 bucati piept de pui
- 2 borcane ciuperci
- 400 g smantana
- o ceapa
- 3-4 catei usturoi
- ulei de masline sau floarea soarelui
- 50 ml vin alb ( dar merge si fara )
- sare
- piper alb
- marar
Mod de preparare
Spalam si curatam pieptul de pui de pielite, dupa care il taiem cubulete.
Intr-o tigaie punem 2-3 linguri de masline sau floarea soarelui, adaugam pieptul de pui si-l lasam sa se inabuseasca bine.
Intr-o alta tigaie, mai inalta, calim ceapa, peste care adaugam ciupercile spalate si scurse intr-o sita si le lasam 5-10 minute sa se caleasca impreuna.
Adaugam apoi pieptul de pui, vinul si usturoiul pisat, lasam pana se evapora vinul
Inainte de a lua de pe foc punem smantana si lasam sa mai dea un clocot. Condimentam cu sare si piper. Asezonam cu marar. Servim cu mamaliguta calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu smantana si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (21)
|