Pui cu mascarpone şi smântână

Postat de diaconta in Pui
5 Noi 2011 | 9764 vizualizari
Pui cu mascarpone şi smântână

Nu scriu introducere că mi-e lene.Spun doar că-i buuuuuun bun.O să vedeţi voi dacă vă faceţi ,sau vă grăbiţi să ajungeţi la masă.Vă las adresa….de mail.

Ingrediente

  • Un piept de pui
  • Ciuperci din conserva
  • Un morcov
  • 100 gr mascarpone
  • 3 linguri smântâna
  • O lingura ulei de masline
  • Supa de legume sau vin (100 ml)
  • Sare,piper alb
  • Marar si patrunjel verde
  • Rozmarin  

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie bucati.Punem uleiul de masline într-o tigaie,când s-a încins,punem bucatile de piept de pui,condimentam.Lasam sa se prajeasca,spre final adaugam si rozmarinul.Scoatem bucatile de carne pe un prosop absorbant si lasam acoperit pana cand facem sosul.

Morcovul l-am curatat si l-am facut „fideluta” cu ajutorul curatitorului de legume.Scurgem ciupercile (as fi preferat proaspete,dar nu am gasit).In uleiul in care am prajit carnita,punem morcovii si ciupercile.Le lasam pana cand se înmoaie.Apoi punem putina supa de legume si lasam sa fiarba 4-5 minute.Am preferat supa de legume,mai ales ca am avut ciuperci din conserva.

Amestecam crema mascarpone cu smântâna,apoi turnam putin sos din tigaie ca sa „încalzim” amestecul.Turnam crema de smântâna peste ciuperci,mai lasam sa fiarba cateva minute.La final adaugam pieptul de pui si verdeata.

Am servit cu garnitura de cus-cus.

Poftă bună !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu mascarpone şi smântână" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (47)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Piept de pui cu tortelloni in sos alb

Postat de merisor67

Piept de pui cu tortelloni in sos alb

Pieptul de pui il taiem in fasii lungi  pe care le stropim cu zeama de lamaie si le condimentam cu sare, piper, boia de ardei, apoi le trecem prin faina si le prajim in unt si ulei de...

Citeste continuarea

Tartă cu piept de pui şi caşcaval

Postat de diaconta

Tartă cu piept de pui şi caşcaval

Faina cernuta o amestecam cu praful de copt si sarea.Separat amestecam crema mascarpone cu smantana ,galbenusurile si lingura de otet.Apoi rasturnam toata compozitia peste faina ,adaugam putin...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.11.2011, 19:22
interesanta combinatia cu mascarpone
la 05.11.2011, 19:31
ei ce ziceam eu ca vii tu cu ceva de ne faci sa salivam???bravooooo..ceva super ce nu am mai mancat niciodata
la 05.11.2011, 19:37
Eu pot servi fara cus-cus?
la 05.11.2011, 19:56
Bunica,numai sa-mi spui cu ce vrei si iti fac
la 05.11.2011, 19:57
Ina,am avut ceva retineri,dar sa stii ca-i foarte bun.Se potriveste cu carnita de pui

Vezi toate comentariile (47)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking