Pui (de curte) fript cu cartofi prajiti

Postat de COSTEO in Pui
10 Apr 2013 | 4266 vizualizari
Pui (de curte)  fript cu cartofi  prajiti

Ingrediente

  • 1 pui (curte)
  • 5 catei usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 5 cartofi
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Puiul  se spala, se portioneaza si se pune intr-o oala la fiert timp de 1 ora (prima apa se arunca). Punem o ceapa si un morcov la fiert, sare.

Cartofii se curata si se taie in 4 sau in 6 depinde cat este de mare cartoful. Punem cartofii in apa rece 30 minute si schimbam apa de 2 -3 ori.

Dupa ce puiul a fiert se pune intr-un ceaun de tuci cu ulei si se da la prajit. Adaugam cateii de usturoi tocati marunt. Lasam sa se rumeneasca pe ambele parti.

La final punem cartofii la prajit in ceaun unde am prajit carnea de pui si lasam sa se rumeneasca bine.

Se scot si se pun pe un servet de bucatarie .

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui (de curte) fript cu cartofi prajiti" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pulpe de pui cu mustar invelite cu bacon la cuptor

Postat de gurita_ta2005

Pulpe de pui cu mustar invelite cu bacon la cuptor

Pulpele de pui se cresteaza, se ung cu mustar si se presara condimentele deasupra. Fiecare pulpa de pui se inveleste cu 2 felii de bacon, de jur imprejur, daca aveti nevoie folositi scobitori....

Citeste continuarea

Piept de pui si ciuperci in sos de branzeturi

Postat de merisor67

Piept de pui si ciuperci in sos de branzeturi

Tăiem pieptul de pui în fâșii, pe care le condimentăm cu sare și piper, apoi le trecem prin făină. Într-o tigaie antiaderentă, topim untul în ulei de măsline,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.04.2013, 19:49
la 10.04.2013, 21:15
la 10.04.2013, 22:37
la 11.04.2013, 07:59
Bun!!
la 11.04.2013, 09:30

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking