Pui imbracat in mustar frantuzesc pe pat de cartofi

Postat de Constelatialeu in Mancaruri cu carne
8 Mar 2014 | 9362 vizualizari
Pui imbracat in mustar frantuzesc pe pat de cartofi

Ce pompos suna,dar e al naibii de bun mustarul ala...Ca nu prea aveam idee ce sa fac,am chinuit o juma `de pui,ca nu e simplu sa stai la imbracat......

Ingrediente

  • 1/2 pui cca 1 kg
  • 3-4 linguri mustar frantuzesc
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 50 ml ulei
  • 1/2 kg cartofi

Mod de preparare

Am folosit 1/2 de pui pe care l-am curatat si spalat.Am absorbit apa cu un servetel.Intr-un bol pregatim ''imbracamintea puiului,mustarul cu sare,piper,cimbru,dupa gust ,amestecam cu 5- ml ulei ca pe maioneza.Intr-un vas de yena asezam cartofii taiati rondele mai groase,peste cartofi asezam jumatatea de pui si o imbracam cu amestecul facut.

Turnam 1 pahar cu apa si dam vasul la cuptor,cu foc mic ,cca 2 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui imbracat in mustar frantuzesc pe pat de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tocanita de telina cu pui

Postat de gicuta69

Tocanita de telina cu pui

Spalam si portionam carnea de pui. Punem uleiul la incins intr-o cratita si rumenim usor carnea. O scoatem, adaugam ceapa tocata cubulete si o calim. Adaugam morcovul dat pe razatoarea mica...

Citeste continuarea

Sarmale cu carne si ciuperci

Postat de cristeena20

Sarmale cu carne si ciuperci

- Varza se scobeste de cotor : punem o oala cu apa la fiert si cand da in clocot adaugam sare si putin otet, apoi oparim frunzele, desfacandu-le din capatana foaie cu foaie. Se oparesc cca 3-4...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.03.2014, 20:02
deliciu
la 08.03.2014, 20:13
ce bine arata yamii
la 08.03.2014, 20:15
bun bun
la 08.03.2014, 20:21
Yummi!!!!
la 08.03.2014, 20:22
L-ai imbracat bine, eu l-as cam dezbraca pana la oase

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking