Ingrediente
- 2 pulpe superioare de pui
- 150 grame tagliatelle verzi (spanac)
- 2 linguri pline cu mustar Dijon
- o esalota
- o lingurita otet de mere
- o lingura de ulei
- jumatate de lingurita de coriandru pudra
- Sos:
- o esalota
- 20 grame de unt
- 100 ml vin alb sec
- 150 grame creme fraiche
- o lingura cu mustar Dijon
Mod de preparare
Se amesteca esalota tocata fin cu mustarul, coriandrul, otetul, uleiul de masline si se asezoneaza. Se acopera bucatile de pui cu acest amestec si se pastreaza la frigider o ora.
Dupa ce timpul de marinare a expirat, se aseaza bucatile de pui in cuptorul preincalzit la 210 grade, pe un grilaj din metal uns cu unt, pentru 45 de minute. Se intorc la jumatatea timpului. Dupa cele 45 de minute, se opreste cuptorul si se mai lasa 10 minute in cuptorul inchis.
Pentru sos, se topeste untul, se adauga esalota si se soteaza cateva minute. Se adauga vinul si se lasa pana cand sosul scade la jumatate, apoi se adauga creme fraiche, se asezoneaza si se lasa la foc mic pana devine un sos onctuos. Se ia de pe foc si se adauga mustarul.
Pastele se fierb confom instructiunilor de pe ambalaj.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in crusta de mustar si sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (26)
|