Ingrediente
- 1 pui (cca ,1,5 kg
- 2 portocale
- 50 ml ulei
- 6 catei de usturoi
- putina boia
- sare
- piper
- vegeta
Mod de preparare
Prima data am pregatit baitul pentru pui, am curatat usturoiul ,apoi l-am zdrobit cu presa de usturoi intr-un castronel l-am pus.
Am adaugat sucul de la cele 2 portocale, boiaua,sarea,piperul,vegeta si uleiul, le-am amestecat bine ,apoi cu o pensula de silicon am imbalsamat puiul si pe dinauntru si evident in exterior.
L-am lasat o jumatate de ora sa-si ia mireasma din mirodenii apoi l-am asezat intr-o tava in care am pus un pahar de apa si am introdus tava in cuptorul in prealabil incins la 220 grade.
Cind puiul s-a rumenit bine am considerat ca este gata . Am inchis cuptorul si am mai lasat puiul in cuptor pina s-a racit putin .
Apoi am desfacut punga l-am asezat pe un platou si puiul este gata de a fi servit cu garniturile aferente ,dupa gustul fiecaruia .
Pofta sa aveti !
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la punga" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (19)
|