Pui marinat in suc de portocale

Postat de lira in Pui
11 Iul 2010 | 6471 vizualizari
Pui marinat in suc de portocale

Pui mai fraged ca asta nu ati mancat voi .....

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 ardei rosu
  • 1 portocala
  • 1 lamaie
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita scortisoara
  • 50 g stafide
  • sare
  • piper
  • ardei iute, optional (eu nu am pus)

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie suvite subtiri. Se pune intr-un castron si se acopera cu sucul de la o portocala si o lamaie.

Se pun fasii de ardei, pana la urma eu am pus numai jumatate de ardei pentru ca am vrut sa fie pui cu ardei, nu ardei cu pui :P. Se adauga stafidele, usturoiul tocat, dupa care se condimenteaza cu sare, piper si scortisoara. Se amesteca bine si lasa toate la marinat pentru 20-30 minute. Dupa ce au stat la marinat, se scot fasiile de carne si se calesc in 2-3 linguri de ulei pana devin aurii, dupa care se adauga restul marinatei. Se mai lasa pe foc cateva minute pana este patruns si ardeiul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui marinat in suc de portocale" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aripioare si pulpe de pui pe pat de lamaie cu sos de usturoi si cu ciuperci

Postat de Sidy

Aripioare si pulpe de pui pe pat de lamaie cu sos de usturoi si cu  ciuperci

Inlaturam pielita de pe pulpele de pui , apoi le facem cu un amestec format din condimente pentru pui,piper proaspat macinat, chilli si sosul de soia.La fel  frecam si aripioarele. Lamaile...

Citeste continuarea

Papricas cu pui de tara si galuste

Postat de rocsi_1612

Papricas cu pui de tara si galuste

Parlim bucatile de carne pe flacara aragazului, le spalam bine si pulpele le taiem in doua, adica separam copanelele de partea superioara. Eu am fiert carnea 30 de minute in oala sub presiune,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.07.2010, 15:28
asa da, cu imagini pe etape Da' mai opreste-te!
la 11.07.2010, 15:29
nu ma pot opri, dar daca vrei iti dau o batista s anu saivezi
la 11.07.2010, 15:33
astept sa apara furcile Oricum, felicitari! Retetele sunt deosebite , iar prezentarile pe masura
la 11.07.2010, 15:40
Multumesc mult pentru aprecieri... promit sa vin cu noutati frecvent
la 11.07.2010, 16:01
super, toate! felicitarile mele sincere!

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking