Pui marinat in suc de portocale

Postat de lira in Pui
11 Iul 2010 | 6485 vizualizari
Pui marinat in suc de portocale

Pui mai fraged ca asta nu ati mancat voi .....

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 ardei rosu
  • 1 portocala
  • 1 lamaie
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita scortisoara
  • 50 g stafide
  • sare
  • piper
  • ardei iute, optional (eu nu am pus)

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie suvite subtiri. Se pune intr-un castron si se acopera cu sucul de la o portocala si o lamaie.

Se pun fasii de ardei, pana la urma eu am pus numai jumatate de ardei pentru ca am vrut sa fie pui cu ardei, nu ardei cu pui :P. Se adauga stafidele, usturoiul tocat, dupa care se condimenteaza cu sare, piper si scortisoara. Se amesteca bine si lasa toate la marinat pentru 20-30 minute. Dupa ce au stat la marinat, se scot fasiile de carne si se calesc in 2-3 linguri de ulei pana devin aurii, dupa care se adauga restul marinatei. Se mai lasa pe foc cateva minute pana este patruns si ardeiul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui marinat in suc de portocale" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Piept de pui crispy, la cuptor, cu sos de iaurt

Postat de rocsi_1612

Piept de pui crispy, la cuptor, cu sos de iaurt

Puiul:  Pieptul de pui, il spalam si il stergem cu un servetel. Il taiem bucati potrivite, nici prea groase, nici prea subtiri. Intr-un bol amestecam mustarul, sosul teriyaki, uleiul, sare,...

Citeste continuarea

Ghiveci de legume cu pui (Multicooker)

Postat de Dya

Ghiveci de legume cu pui (Multicooker)

Carnea de pui o rumenim in cele doua linguri cu ulei, folosind programul FRY pentru 15 minute aproximativ. In ultimele 3-4 minute ale programului, adaugam ceapa verde tocata marunt, amestecand...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.07.2010, 15:28
asa da, cu imagini pe etape Da' mai opreste-te!
la 11.07.2010, 15:29
nu ma pot opri, dar daca vrei iti dau o batista s anu saivezi
la 11.07.2010, 15:33
astept sa apara furcile Oricum, felicitari! Retetele sunt deosebite , iar prezentarile pe masura
la 11.07.2010, 15:40
Multumesc mult pentru aprecieri... promit sa vin cu noutati frecvent
la 11.07.2010, 16:01
super, toate! felicitarile mele sincere!

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking