Ingrediente
- Ingrediente Pui mediteranean - Reteta savuroasa cu care cuceresti pe orice gurmand:
- 2 pulpe de pui
- 2 linguri de ulei de masline
- 4 catei de usturoi, maruntiti
- sucul de la o lamaie
- 1/2 lingurita de cimbru uscat
- 1/2 lingurita de oregano uscat
- 1/2 lingurita de busuioc uscat
- sare si piper dupa gust
- cateva rosii cherry taiate in jumatate
- cateva masline kalamata
- 150 gr branza feta
- felii de lamaie pentru servire sau patrunjel (optional)
Mod de preparare
Cum se prepara Pui mediteranean - Reteta savuroasa cu care cuceresti pe orice gurmand:
Incalziti cuptorul la 200°C (400°F).
Intr-un castron mare, amestecati uleiul de masline, usturoiul maruntit, sucul de lamaie, cimbrul, oregano, busuiocul, sarea si piperul.
Adaugati pulpele de pui in castron si asigurati-va ca sunt bine acoperite cu amestecul de ulei si condimente.
Asezati intr-o tava de copt rosiile cherry si maslinele, apoi puneti in mijloc pulpele.
Coaceti in cuptor timp de aproximativ 25-30 de minute sau pana cand puiul este gatit complet si a capatat o culoare auriu inchis. Scoateti din cuptor, presarati branza feta si mai puneti la cuptor pentru 5-10 minute.
Serviti puiul cu o salata verde pentru o masa completa.
Aceasta reteta ofera o combinatie perfecta de arome mediteraneene, iar textura cremoasa a branzei feta completeaza perfect gustul suculent al pieptului de pui.
Incearca si reteta de Butter chicken, o mancare foarte gustoasa sau varianta de Pui cacciatora pe care il poti servi cu niste Castraveti murati.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui mediteranean - Reteta savuroasa cu care cuceresti pe orice gurmand" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (1)
|