Ingrediente
- 4 pulpe de pui
- un morcov
- o ceapa
- 10 cartofi
- 5 graunti de usturoi
- o jumatate de ardei capia rosu
- sare, piper,menta verde, chimen
- marar verde
- ulei de masline 40 ml
Mod de preparare
Legumele se curata, se stapa, se portioneaza si se pun intr-un bol. Se adauga peste ele sare, piper, ulei de masline, jumatare de graunti de usturoi tocati.
Pulpele se spala, se taie in doua, se scurg bine, se pun intr-un bol. Se adauga sare, piper, menta, chimen ( fiecare dupa gust), ceilalti graunti ramasi, ulei de masline.
Se ia o tava dreptunghiulara, suficient de adanca. Se pun legumele primul strat peste care se pune carnea de-asupra. Sucul format in bolul cu carne se pune in tava si se completeaza cu apa. Se da la foc domol pret de o ora. Se intorc sau se completeaza cu apa dupa caz.
Se adauga marar verde.
Pofta buna!
Noi am servit cu castravetii murati din dorare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (36)
|