Pui Shanghai
Postat de eumimi
Taiem pieptul de pui in fasii subtiri. Batem bine ouale, adaugam faina si un praf de sare. Punem uleiul la incins si adaugam fasiile de pui date prin ou batut si apoi...
Citeste continuareaReteta am preluat-o de la Teo's Kitchen, pentru ca mi s-a parut cea mai apropiata de adevar, asta pe langa faptul ca este mai mult decat foarte simpla.... si-i multumesc mult...a avut trecere la ai mei copii...... deci e de bine! :))))))
Ingrediente
Mod de prepararePuiul l-am spalat l-am taiat fasii si l-am sarat foarte usor. Am mixat cu un tel ouale, impreuna cu sosul de soia, apoi cu marar, mustar, sare, piper si amidon. Intr-o farfurie am pus amidonul, in alta am pus susanul, apoi am tavalit prin el fiecare bucata de carne, am dat-o prin amestecul de ou, apoi prin susan. Pentru ca nu toata lumea vrea pui cu susan am lasat si cateva bucati simple. Am prajit bucatile in ulei incins,apoi am scos totul pe rand pe un servet absorbant. Eu am alaturat acest fel de pui, langa o mancare de mazare foarte gustoasa! Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Shanghai" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|
Postat de eumimi
Taiem pieptul de pui in fasii subtiri. Batem bine ouale, adaugam faina si un praf de sare. Punem uleiul la incins si adaugam fasiile de pui date prin ou batut si apoi...
Citeste continuareaPostat de Constelatialeu
Mai intai dezosam pulpele si taiem bucatele mici, le asezam intr-un castron, presaram un pic de sare si turnam o lingura de sos de soia, amestecam, acoperim castronul si-l bagam la frigider...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|