Pui Shanghai

Postat de eumimi in Pui
13 Feb 2018 | 1550 vizualizari

Cel mai mult ne place pui Shanghai pentru ca este foarte fraged.

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 3 oua
  • 4 linguri cu faina
  • sare
  • susan
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Taiem pieptul de pui in fasii subtiri. 

Batem bine ouale, adaugam faina si un praf de sare.  

Punem uleiul la incins si adaugam fasiile de pui date prin ou batut si apoi presarate cu susan. Prajim pe ambele parti, dar nu lasam foarte mult, doar pana cand prind culoare aurie pentru ca pieptul de pui se face foarte repede.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Shanghai" nu uita sa-i faci un review
Comentarii (36)
Retete similare

Pui Shanghai

Postat de deyutzky

Spalam pieptul de pui si il taiem fasii, apoi il punem intr-un bol. Adaugam sare si piper dupa gust, 1/2 cana de apa, uleiul de masline si vinul alb. Acoperim bolul cu un capac si il dam la...

Citeste continuarea

Pui Shanghai

Postat de Constelatialeu

Mai intai dezosam pulpele si taiem bucatele  mici, le asezam intr-un castron, presaram un pic de sare si turnam o lingura de sos de soia, amestecam, acoperim castronul si-l bagam la frigider...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

la 13.02.2018, 15:23
Tare bun puiul asta. Nu am mai facut demult
la 13.02.2018, 15:25
Merci! Si noua ne place mult!
la 13.02.2018, 15:26
la 13.02.2018, 15:27
Tare mult ne place si noua
la 13.02.2018, 15:32

Vezi toate comentariile (36)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooking
Retete diabetici
Kamis