Mai intai dezosam pulpele si taiem bucatele mici, le asezam intr-un castron, presaram un pic de sare si turnam o lingura de sos de soia, amestecam, acoperim castronul si-l bagam la frigider pana a doua zi.
A doua zi le pregatim. Intr-un castron sparcem ouale, adaugam sosul de soia, mustarul, un pic de sare si piper si amestecam bine, apoi cernem faina amestecata cu amidonul.tavalim bucatelele de pui prin faina, scuturam surplusul apoi le punem in castronul cu amestecum de mai sus.
Punem tigaia wok pe foc sa se incinga, adaugam ulei si apoi asezam bucatele de pui, le lasam sa se rumeneasca pe o parte apoi le intoarcem pe partea cealalta.
Le scoatem pe un servetel sa se absoarba surplusul de ulei.
0
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Shanghai" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă: Rețete de Sărbători
Turta dulce
Mi-a facut cu ochiul aceasta turta dulce pe blogul Bucatarului maniac si pana nu am facut-o nu m-am lasat :-), ca prea i-a facut reclama.
Taiem pieptul de pui in fasii subtiri.
Batem bine ouale, adaugam faina si un praf de sare.
Punem uleiul la incins si adaugam fasiile de pui date prin ou batut si apoi...
Puiul l-am spalat l-am taiat fasii si l-am sarat foarte usor.
Am mixat cu un tel ouale, impreuna cu sosul de soia, apoi cu marar, mustar, sare, piper si amidon.
Intr-o farfurie am pus...