Ingrediente
- 1 piept de pui
- 2 oua mari
- 2 linguri sos soia
- 2 lingurite zeama de lamaie
- 3 lingurite cu mustar
- sare
- piper
- 1-2 linguri cu faina
- ulei
Mod de preparare
Curatam pieptul de pui de pielita si il dezosam. Il spalam si il stergem cu un servet de hartie dupa care il taiem fasii.
Intr-un bol punem ouale impreuna cu sosul de soia, mustarul, zeama de lamaie si sare, piper dupa gust. Amestecam bine aceste ingrediente.
Adaugam faina putin cate putin pana obtinem o compozitie de consistenta unei smantani (o compozitie asemanatoare la cea de clatite).
Punem fasiile de piept de pui in bol si amestecam.
Punem ulei intr-o tigaie si cand uleiul e incins prajim fasiile de piept de pui.
Se scot pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces.
Se servesc atat calde cat si reci.
POFTA BUNA !
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Shanghai" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|