Pui umplut cu ciuperci pe capac

Postat de ionix in Pui
23 Mar 2010 | 3996 vizualizari
Pui umplut cu ciuperci pe capac

Ingrediente

  • 1 pui intreg
  • Sare
  • 1 varf de lingurita cu praf de chilli
  • ½ lingurita busuioc
  • Un varf de lingurita cu oregano
  • 5 catei usturoi
  • O ceapa
  • 5-6 ciuperci mari

 

Mod de preparare

 

Puiul se spala bine bine si se curate de eventuale cotoare.

Toate condimentele se amesteca intr-un bol iar apoi ungem puiul cu ele.

Din loc in loc taiem piutul si bagam feliute de usturoi in el.

Ciupercile se spala bine si se taie felii.

Ceapa o curatam, spalam si o curatam julien.

Amestecam ceapa cu ciupercile si cu 2-3 catei de usturoi taiati feliute.

Ciupercile le introducem in pui.

Puiul se aseaza pe un capac mai adanc sau intr-o craticioara, sufficient de mare cat sa stea pe oala cu apa.

Dam la cuptorul incins la foc mic timp de o ora.

Din cand in cand ungem puiul cu grasimea pe care-o lasa si-l intoarcem. Punem grasimea respectiva si peste ciuperci.

Dupa ce a trecut o ora dam la foc mediu si lasam pana cand se rumeneste bine.

 

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu ciuperci pe capac" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pui cu usturoi si bere la sticla - reteta video

Postat de scortisoara

Pui cu usturoi si bere la sticla - reteta video

Link youtube:  http://youtu.be/pxv2ztJzTM8   Pisam usturoiul , il amestecam cu condimentele , sosul de soia si uleiul de masline pentru a obtine o pasta. Ungem puiul cu...

Citeste continuarea

Pulpe de pui cu mazare

Postat de MotanLaOale

Pulpe de pui cu mazare

Pulpele dezosate se curata, se spala, se sterg de apa si se presara cu sare, piper si boia. Se pun la prajit intr-o cratita in ulei 4-5 minute pana isi schimba culoarea. Se scot pe o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.03.2010, 20:34
Stai asa ca n-am inteles. Pun puiul intr-un caston, castronul il pun capac la o cratita cu apa si totul merge bagat in cuptor?
la 23.03.2010, 21:09
exact fara ulei... fara nimic... puiul lasa foaaaaarte multa grasime, din pacate
la 23.03.2010, 21:53
da, si eu fac asa, iese super fraged
la 23.03.2010, 22:00
asa-i... si daca-l lasi putin mai mult se face crocant prin unele parti, cat sa satisfaci toate gurile
la 23.03.2010, 22:22
ok, acum am inteles.

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking