Pulpa aromata cu camasuta crocanta si piure colorat

Postat de epurasha2bb in Pui
18 Ian 2011 | 3969 vizualizari
Pulpa aromata cu camasuta crocanta si piure colorat

ce am papat eu ieri la pranz

Ingrediente

  • piper cu lamaie Kotanyi rasnita
  • condiment pui Kotanyi
  • ulei de masline aromat trufe albe si salvie
  • 1 pulpa de pui mare
  • 1 frunza de dafin
  • 2 cartofi mari
  • 2 mingiute de spanac congelat
  • 1 graunte de usturoi
  • 1 morcovas
  • apa, sare pt.fiert legumele
  • susan

Mod de preparare

Am dat pulpita de pui cu condiment pentru pui de la Kotanyi , cu piper cu lamaie din rasnita Kotanyi si cate o lingura de ulei de masline aromat , una cu salvie, una cu trufe albe. Am pus intr-o bucata de folie de aluminiu un graunte de usturoi si o frunza de dafin si am bagat pulpita la cuptor.

Cat s-a rumenit ea la foc mediu acolo in cuptor eu am pregatit un piure de cartofi simplu , am avut doar 2 cartofi mari, un varf de lingura de unt, un praf de sare si 2 linguri de lapte. Am mai folosit 2 gogoloaie de spanac congelat de la punga, gasiti in comert la supermarketuri, spanac pe care l-am oparit nitel in putina apa cu sare intr-un ibricel si apoi am strecurat apa. Spanacul oparit l-am pasat impreuna cu o parte din piure, jumatate de fapt. Celalata jumatate de piure am amestecat-o cu un morcov mic fiert si el si pasat. Apoi am spritat niste invartecusuri verzi si portocalii pe farfurie sa ne fie mai cu pofta si in mijloc urmeaza sa troneze pulpita rumenita.

Dar sa va zic ce i-am mai facut: cand a fost ea aproape gata, adica intra furculita usor in ea, carnea se vede bine facuta in interior daca o desprinzi usor de os si nu mai curge sange, atunci i-am mai adaugat o camasuta de seminte de susan, am mai pus cu lingura sos format in tavita si am mai lasat cateva minute sa se prinda o crusta crocanta. Apoi am scos si servit cu piureul si o rosioara vesela si ea ca participa la adunare ! :)

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa aromata cu camasuta crocanta si piure colorat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (36)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pulpe de pui la tigaie

Postat de mirela0911

Pulpe de pui la tigaie

Se spala cartofii si se pun la fiert, in coaja. Dupa ce au fiert, se scurg de apa si se lasa sa se raceasca. Se curata de coaja, apoi se taie in cubulete mici sau dupa cum doriti. Pulpele se...

Citeste continuarea

Pui cu orez si ananas

Postat de simona72

Pui cu orez si ananas

In primul rand transam puiul. Pieptul de pui il scoatem frumos fara piele si os, separat aripile, pulpele superioare si inferioare, iar sira spinarii o folosim pentru supa de pui. Punem intr-o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.01.2011, 09:15
Ce frumooos!!!
la 18.01.2011, 09:18
Tare mult imi plac culorile din farfuria ta
la 18.01.2011, 09:27
multumesc fetelor!
la 18.01.2011, 09:27
pulpe cu camasutza...........WOAU !!!!
la 18.01.2011, 09:37
multumesc Motanel!

Vezi toate comentariile (36)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking