Pulpa aromata cu camasuta crocanta si piure colorat

Postat de epurasha2bb in Pui
18 Ian 2011 | 3972 vizualizari
Pulpa aromata cu camasuta crocanta si piure colorat

ce am papat eu ieri la pranz

Ingrediente

  • piper cu lamaie Kotanyi rasnita
  • condiment pui Kotanyi
  • ulei de masline aromat trufe albe si salvie
  • 1 pulpa de pui mare
  • 1 frunza de dafin
  • 2 cartofi mari
  • 2 mingiute de spanac congelat
  • 1 graunte de usturoi
  • 1 morcovas
  • apa, sare pt.fiert legumele
  • susan

Mod de preparare

Am dat pulpita de pui cu condiment pentru pui de la Kotanyi , cu piper cu lamaie din rasnita Kotanyi si cate o lingura de ulei de masline aromat , una cu salvie, una cu trufe albe. Am pus intr-o bucata de folie de aluminiu un graunte de usturoi si o frunza de dafin si am bagat pulpita la cuptor.

Cat s-a rumenit ea la foc mediu acolo in cuptor eu am pregatit un piure de cartofi simplu , am avut doar 2 cartofi mari, un varf de lingura de unt, un praf de sare si 2 linguri de lapte. Am mai folosit 2 gogoloaie de spanac congelat de la punga, gasiti in comert la supermarketuri, spanac pe care l-am oparit nitel in putina apa cu sare intr-un ibricel si apoi am strecurat apa. Spanacul oparit l-am pasat impreuna cu o parte din piure, jumatate de fapt. Celalata jumatate de piure am amestecat-o cu un morcov mic fiert si el si pasat. Apoi am spritat niste invartecusuri verzi si portocalii pe farfurie sa ne fie mai cu pofta si in mijloc urmeaza sa troneze pulpita rumenita.

Dar sa va zic ce i-am mai facut: cand a fost ea aproape gata, adica intra furculita usor in ea, carnea se vede bine facuta in interior daca o desprinzi usor de os si nu mai curge sange, atunci i-am mai adaugat o camasuta de seminte de susan, am mai pus cu lingura sos format in tavita si am mai lasat cateva minute sa se prinda o crusta crocanta. Apoi am scos si servit cu piureul si o rosioara vesela si ea ca participa la adunare ! :)

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa aromata cu camasuta crocanta si piure colorat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (36)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Ciocanele de pui cu sos de leurda

Postat de MotanLaOale

Ciocanele de pui cu sos de leurda

Ciocanelele se curata, se spala bine, se usuca si se presara cu vegeta, boia si piper. Ceapa si leurda se curata, se spala si se toaca. Intr-un vas termorezistent (sau tava) se  pune...

Citeste continuarea

Sote de ciuperci cu piept de pui si usturoi

Postat de merisor67

Sote de ciuperci cu piept de pui si usturoi

Spalam pieptul de pui, il stergem bine si il portionam in cubulete, apoi il asezonam cu sare si piper. Spalam ciupercile, le indepartam pelicula de pe palariute si le tocam mai marunt, inclusiv...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.01.2011, 09:15
Ce frumooos!!!
la 18.01.2011, 09:18
Tare mult imi plac culorile din farfuria ta
la 18.01.2011, 09:27
multumesc fetelor!
la 18.01.2011, 09:27
pulpe cu camasutza...........WOAU !!!!
la 18.01.2011, 09:37
multumesc Motanel!

Vezi toate comentariile (36)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking