Pulpa de curcan la cuptor

Postat de diaconta in Curcan
20 Mar 2011 | 9452 vizualizari

Recunosc ca pana acum n-am prea gatit carne de curcan,habar n-am de ce.Dar cum toate au un inceput,inceputul meu a fost excelent,asa ca pe viitor,sigur nu voi mai evita carnita asta buna.

Inapoi la reteta

Comentarii (52)

la 20.03.2011, 15:47
cum arata!
la 20.03.2011, 15:48
am venit la masa
la 20.03.2011, 16:05
aici sunt si eu vreau
la 20.03.2011, 16:19
excelente..si eu tot asa ceva am mancat le pranz..dar gatit de soacra
la 20.03.2011, 16:27
Lau pofteste ca este
la 20.03.2011, 16:27
Luk ,esti norocoasa mai intai sotul,apoi soacra
la 20.03.2011, 16:28
Carla merge dupa prajitura?
la 20.03.2011, 16:28
Ina si mie mi-a placut rezultatul,iar gustul e deosebit
la 20.03.2011, 16:38
ce bine arata o nebunie
la 20.03.2011, 16:54
O bunatate . Si mie imi place tare mult carnea de curcan
la 20.03.2011, 17:00
Elena rasfat de Duminica
la 20.03.2011, 17:01
Ancuta,stiu ca-ti place la tine am vazut ca faci mereu si am zis sa incerc si eu
la 20.03.2011, 17:12
e tare buna dar are o gramada de oase-n pulpa eu fac piept da le ce foame am in mine m-as risca da sigur nu mai ai
la 20.03.2011, 17:25
Kamy,a fost pulpa superioara,deci nu are decat un os,iar la cat e de mare osul e nesemnificativ ....mai am ,nu mi-am dat seama ca e prea mult pentru doua persoane asa ca trebuie sa apelez la musafiri
la 20.03.2011, 17:32
inseamna ca eu gateam de alea inf cred ca ma ispiteau ca erau mai mari

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking