Pulpa de curcan la cuptor

Postat de diaconta in Curcan
20 Mar 2011 | 9461 vizualizari

Recunosc ca pana acum n-am prea gatit carne de curcan,habar n-am de ce.Dar cum toate au un inceput,inceputul meu a fost excelent,asa ca pe viitor,sigur nu voi mai evita carnita asta buna.

Inapoi la reteta

Comentarii (52)

la 20.03.2011, 22:45
yaammyyy
la 21.03.2011, 09:24
la 21.03.2011, 09:44
la 21.03.2011, 13:23
avaaii, Dia, arata nemaipomeniit!
la 21.03.2011, 13:33
Esti in trend , cu-acest curcan

Claudia , te superi daca exclud sosul de soia ?
la 21.03.2011, 13:49
Cu asa pulpe generoase , friptura nu poate fi decat ........excelenta !
la 21.03.2011, 16:36
bun bun
la 21.03.2011, 18:25
Diana cum sa ma supar,era o idee a mea,dar cred ca era la fel de bun cu restul condimentelor
la 21.03.2011, 18:26
Bunica la mine pulpele's ca si carnatii lui Medi
la 21.03.2011, 18:27
Deyu Mamaie Motane multumesc
la 21.03.2011, 18:27
Anamaria ma bucur ca-ti plac
la 21.03.2011, 18:28
Diva multumesc
la 21.03.2011, 18:28
Mmmm asta am facut si eu azi...doar ca nu cu pulpe.... cu piept si vin alb
la 21.03.2011, 19:45
Ruxy n-am avut vin alb,doar rosu
la 21.03.2011, 19:53
La pulpite merge mai bine rosu

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking