Pulpa de curcan la cuptor

Postat de diaconta in Curcan
20 Mar 2011 | 9452 vizualizari

Recunosc ca pana acum n-am prea gatit carne de curcan,habar n-am de ce.Dar cum toate au un inceput,inceputul meu a fost excelent,asa ca pe viitor,sigur nu voi mai evita carnita asta buna.

Inapoi la reteta

Comentarii (52)

la 20.03.2011, 17:38
arata super
la 20.03.2011, 17:43
Kamy iar eu nu gateam curcan ca aveam impresia ca e carnea "atoasa"
la 20.03.2011, 17:43
Mihaela multumesc ,pupici pentru bebele asta frumos
la 20.03.2011, 17:58
am venit si la proteine
la 20.03.2011, 18:27
Miti,hai ca am nevoie de ajutor
la 20.03.2011, 18:58
diaaaa vreau si eu
la 20.03.2011, 19:28
Rocsi,sigur ca-ti dau daca-ti place stiam eu ca am prieteni aici care sa-mi sara in ajutor daca am gatit prea mult
la 20.03.2011, 19:57
Woooouuu Dia cum arata,imi ploua in gura delicios si arata suuuuuuper
la 20.03.2011, 20:21
Miuta multumesc,am cam avut emotii pentru ca nu am mai gatit asa ceva si mi se pareau cam multe condimente,dar a iesit excelent la gust
la 20.03.2011, 20:25
ce-mi place mie carnita asta.............
la 20.03.2011, 21:08
ce bineeeee arataaa
la 20.03.2011, 21:09
Doamna Maria eu n-am facut pana acum
la 20.03.2011, 21:09
Nico multumesc
la 20.03.2011, 21:37
mmmm...apetisant
la 20.03.2011, 22:01
Retetegg,multumesc

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking