Pulpa de miel cu verdeturi

Postat de panacris in Retete Delikat
7 Aug 2018 | 9238 vizualizari
Pulpa de miel cu verdeturi

Anul acesta am avut miel cu 8 picioare =))) Adică 2 miei. Dacă tot s-a dat lansat provocarea "Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale", am probat și carne de miel în combinație cu minunatele și sănătoase condimente. Nu știți ce pierdeți dacă nu probați aceste condimente 100% naturale.
Spor și poftă bună!

Ingrediente

  • Pulpă de miel 1 bucată
  • Ulei de masline 1 lingură
  • Oregano Delikat ½ linguriță
  • Cimbrișor Delikat ½ linguriță
  • Boia de ardei iute Delikat ½ linguriță
  • Sare de mare
  • Ciuperci champignon
  • Bere 500 ml.

Mod de preparare

Pulpa de miel se crestează pe alocuri, se masează cu uleiul de măsline și se pune la prăjit într-o tigaie, atât cât să se formeze o crustă.

Apoi se asezonează cu mirodeniile, se adaugă ciupercile curățate, berea și se de la copt în cuptorul preîncins cca. 45 de minute la foc mic, acoperit.

De data asta am scos la înaintare, tigaia smălțuită din fontă, am fost foarte inspirată, carnea s-a gătit excelent.

După ce se verfică dacă este gătită carnea, se scoate folia și se mai lasă la rumeint cca. 5 minute pe fiecare parte.

Friptura se servește simplă cu adaos de salată sau garnitură de sezon.

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel cu verdeturi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Friptura de miel la cuptor

Postat de mirela0911

Friptura de miel la cuptor

Se spala bine pulpa de miel apoi se sterge cu prosoape absorbante. Se presara peste pulpa sare, piper si condimente pentru friptura. Intr-un bol se prepara marinada. Se pune vinul, se amesteca...

Citeste continuarea

Friptura la cuptor

Postat de susu

Friptura la cuptor

Anul asta am pregatit carnea un pic altfel. Am crestat carnea de miel și am impanat-o cu slanina și usturoi. Am făcut un bait din ingredientele de mai sus. Am pus carnea într-un vas...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.08.2018, 13:32
la 07.08.2018, 13:35
Ce bunătate!! Duminică am avut și noi la masă miel!
la 07.08.2018, 14:47
Deliciu culinar!
la 07.08.2018, 15:05
Ce arome!!
la 07.08.2018, 15:31
Ce bunatate!

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking