Pulpa de miel gatita la Multicooker 5 in1 Digital 5.6L Crockpot

Postat de Constelatialeu in Multicooking
15 Noi 2021 | 2666 vizualizari
Pulpa de miel gatita la Multicooker 5 in1 Digital 5.6L Crockpot

Mi-am pus la lucru noul meu ajutor in bucatarie si l-am testat cu o pulpita de miel, a iesit o fripura delicioasa.

Ingrediente

  • 1 pulpa miel cca 1,5 kg
  • sare
  • piper mozaic
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • catei de usturoi
  • aparatul Multicooker 5 in 1 digital 5,6 L Crockpot

Mod de preparare

Mai intai am scos de la congelator pulpa de miel, am lasat-o sa se dezghete, apoi am frecat-o pe toate partile cu sare, am presarat piper macinat si am crestat-o din loc in loc si am impanat-o cu usturoi, am uns-o cu ulei si am lasat-o la frigider pana a doua zi . A doua zi am asezat pulpa in vasul aparatului, am pus capacul , am setat functia de gatire lenta pentru 6 ore si mi-am vazut de treaba. Aparatul se opreste singur cand si-a terminat timpul setata si trece automat pe functia de pastrare la cald. Pentru ca imi place sa fie un pic rumenita, am scos pulpa din vas, am asezat-o intr-un vas yena si am bagat-o la cuptor cca 30 min , pana a capatat o crusta rumena.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel gatita la Multicooker 5 in1 Digital 5.6L Crockpot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Retete similare

Ciolan afumat aromatizat cu cartofi la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de rocsi_1612

Ciolan afumat aromatizat cu cartofi la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Ciolanul il parliti de flacara aragazului, apoi il spalati. Il taiati bucati mai mari. Intr-un bol amestecati pasata, crema de otet balsamic, sare, piper, boia iute si dulce, ierburile aromatice,...

Citeste continuarea

Pulled pork la Multicooker Crock Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de mitinita

Pulled pork la Multicooker Crock Pot Express cu gatire sub presiune

Carnea de porc se taie in patru bucati de marime egala. Zaharul brun, sarea, boiaua dulce si afumata, pudra de usturoi si chimenul se amesteca. Bucatile de carne se dau prin amestecul de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.11.2021, 18:55
Buna!
la 15.11.2021, 19:09
Un deliciu!
la 15.11.2021, 19:16
Deja ai pus cioroiul care e gri în funcțiune?
la 15.11.2021, 19:18
E cam gri, il dau eu cu negru...pe la ochi , am zis sa nu rugineasca
la 15.11.2021, 20:08

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking