Ingrediente
- 1 pulpa miel cca 1,5 kg
- sare
- piper mozaic
- 2-3 linguri ulei de masline
- catei de usturoi
- aparatul Multicooker 5 in 1 digital 5,6 L Crockpot
Mod de preparare
Mai intai am scos de la congelator pulpa de miel, am lasat-o sa se dezghete, apoi am frecat-o pe toate partile cu sare, am presarat piper macinat si am crestat-o din loc in loc si am impanat-o cu usturoi, am uns-o cu ulei si am lasat-o la frigider pana a doua zi . A doua zi am asezat pulpa in vasul aparatului, am pus capacul , am setat functia de gatire lenta pentru 6 ore si mi-am vazut de treaba. Aparatul se opreste singur cand si-a terminat timpul setata si trece automat pe functia de pastrare la cald. Pentru ca imi place sa fie un pic rumenita, am scos pulpa din vas, am asezat-o intr-un vas yena si am bagat-o la cuptor cca 30 min , pana a capatat o crusta rumena.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel gatita la Multicooker 5 in1 Digital 5.6L Crockpot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|