Ingrediente
- cca 800 g pulpa miel
- sare
- boia dulce
- piper
- ulei de masline
- 10 catei de usturoi
Mod de preparare
Am scos pulpa de miel din congelator si am lasat-o sa se dezghete pana a doua zi.
A doua zi, am crestat din loc in loc pulpa, apoi am masat-o cu sare boia si piper, iar in crestaturi am bagat cate un catel de usturoi. Pentru ca pulpa era un pic mai maricica decat micutul meu crock, am taiat-o pe din doua sa poata sa stea confortabil in oala slow cooker Crock-Pot 2.4 l.
Am asezat bucatile de pulpa si apoi am pus peste cca 50- ml ulei de masline, am acoperit cu capac si apoi am bagat crock-ul in priza, am setat functia high si mi-am vazut de treaba, dupa vreo 3 ore, cand mi-am amintit de pulpa de miel, am oprit aparatul si am savurat o delicioasa friptura de miel, carnea se taia cu furculita iar gustul este unul de te lingi pe degete. Sustinem OAIA lui DAEA, care face mielul......asta ca sa ne mai si amuzam.....:)))))))
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
|