Ingrediente
- 800 g pulpa de porc
- leurda - o mana sanatoasa de leurda
- 1/2 borcam de rosii cherry galbene conservate
- condimente de Provance
- cca 60 ml ulei de masline
- sare
Mod de preparare
Bucata de pulpa o portionam, apoi presaram sare si condimente de Provance, asezam intr-un vas de ceramica, acoperim cu hartie de copt si bagam la cuptor la foc mediu cca 1 ora, apoi scoatem din cuptor, dam deoparte hartia de copt, eliminam spuma formata. Leurda o taiem marunt, apoi o asezam peste pulpa de porc, turnam si uleiul, asezam rosioarele si dam din nou la cuptor cca 1/2 de ora, pana se rumeneste frumos.Se serveste cu orice fel de garnitura, piure, cartofi prajiti, orez sau ce va trece prin cap, eu mananc carnea....:)))))
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu leurda si rosii galbene" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
|