Pulpa de porc impanata cu usturoi si carnat afumat
Postat de gaby_d in Porc 15 Ian 2012 | 10612 vizualizari
Rasfoind blogosfera culinara am ajuns intamplator pe blogul"Tocana de cuvinte"
Pulpa de porc impanata a facut sa-mi odihnesc ochii mult timp pe blog si gandul sa fie obsedat de aceasta fripturica simpla dar speciala, inspirandu-ma pentru meniul de week-end.
Nu am respectat reteta ci doar ideea.
Multumesc Smaranda :).
Inapoi la reteta
|
Comentarii (117)
la 16.01.2012, 08:20
Ce bunatate o fi fost...imi ploua in gura....
la 16.01.2012, 08:47
oooo, ce pofta mi-ai facut...
la 16.01.2012, 09:58
la 16.01.2012, 11:04
si uite asa mai mancam ceva bun
la 16.01.2012, 11:26
Wow , ce-i pe-aici ... sa mori si alta nu
la 16.01.2012, 12:28
Ca lume
Imi place marinata .
Daca carnatii sunt de casa[ si eu vreau , Mihaelar63 recomanda mai simplu sa le faci loc cu ajutorul la coada uneilinguri de lemn
la 16.01.2012, 13:17
mamaaaaa, ce bunatate!
la 16.01.2012, 15:17
ce deliciu.....
la 16.01.2012, 16:16
nu este bine sa ma uit flamanda la asa ceva
la 16.01.2012, 16:39
wow! sunt sigura ca este delicioasa! felicitari
la 16.01.2012, 18:34
moamaaa....ce deliciozitate ai facut... aici e de mine... si daca-mi mai dai si o muratura...
la 16.01.2012, 21:43
Gabiiii! Ce nebunieee! A fost un altfel de pomana porcului moldoveneasca la voi in farfurie. M-ai facut sa salivez
la 17.01.2012, 08:08
wow ce bunatate!!
la 17.01.2012, 11:57
Tentatie absoluta
la 17.01.2012, 16:25
valeu cum arataaaaaaaaa!!!
COMENTEAZA