Pulpa de porc impanata cu usturoi si carnat afumat
Postat de gaby_d in Porc 15 Ian 2012 | 10612 vizualizari
Rasfoind blogosfera culinara am ajuns intamplator pe blogul"Tocana de cuvinte"
Pulpa de porc impanata a facut sa-mi odihnesc ochii mult timp pe blog si gandul sa fie obsedat de aceasta fripturica simpla dar speciala, inspirandu-ma pentru meniul de week-end.
Nu am respectat reteta ci doar ideea.
Multumesc Smaranda :).
Inapoi la reteta
|
Comentarii (117)
la 18.01.2012, 09:20
O pulpa grozava!!! De carnati ce sa mai spun
la 18.01.2012, 09:24
faina pulpa are Gaby si carnatii introdusi cu maiestrie transforma totul in ceva irezistibil
la 18.01.2012, 09:31
pfoaaaaa))))))))
la 18.01.2012, 09:49
ce are gaby,Dio?carnati introdusi cu maiestrie?.........imimaaaaaaa
la 18.01.2012, 09:50
pai citeste comentariile Mona,ea a zis,nu eu
la 18.01.2012, 09:57
)))))))))
la 18.01.2012, 10:15
da..am zis..subtil...
la 18.01.2012, 10:29
asa de subtil incat unii ar trece cu vederea daca n-ar veni Diaconta sa faca recenzia
la 20.01.2012, 22:46
wow,ce-i aici
la 21.01.2012, 15:28
te-ai gandit ce ne oferi asa ca 300?sau e gata deja?
la 21.01.2012, 15:37
daca iese bine pun tortul daca nu..canci))
la 21.01.2012, 15:39
ce-i aia canci?
la 21.01.2012, 15:40
cre'ca nu-i acasa Cezar sa-l orneze
la 21.01.2012, 15:45
cum le stii tu pe toate
exact asta vorbeam cu adina acu'
la 21.01.2012, 15:46
hahahaha!!!!!!!! extraordinar!
COMENTEAZA