Ingrediente
- 5 felii de pulpa de porc
- Pentru marinata:
- 2 linguri bulion
- 2 catei de usturoi
- 1 lingurita cimbru
- sucul de la o jumatate de lamaie
- 1 pahar bere
- 2 linguri ulei
- Sare si piper dupa gust
- Se serveste cu dovlecel la gratar sau salata de legume
Mod de preparare
Fiecare prepara marinata dupa plac, eu obisnuiesc s-o prepar astfel: intr-un castron se amesteca bulionul cu berea, uleiul, sucul de la o jumatate de lamaie, putina sare, foarte putin piper, o lingurita de cimbru si doi catei de usturoi zdrobiti. Eu folosesc bere atat la porc, cat si la pui. Puteti adauga si alte mirodenii care va plac.
Se dau feliile de carne prin sos si se lasa in acest vas cel putin 2 ore. Eu am lasat-o pe masa.
Se pregateste carnea pe gratarul electric pana se rumeneste bine.
Se serveste cu felii de dovlecel pregatit tot pe gratar sau salata de legume.
Pofta Buna!
Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/08/pulpa-de-porc-marinata-la-gratar.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc marinata, la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|